NEWS > MoMo initieert 90sec: een pitch platform voor mobile startups

MoMo initieert 90sec: een pitch platform voor mobile startups

11 September 2007

Onder de naam 90sec biedt de stichting Mobile Monday Amsterdam (MoMo) startups in de mobiele industrie de mogelijkheid om in 90 seconden hun verhaal te pitchen tijdens gratis bijeenkomsten waar professionals en decision makers uit de mobiele sector in grote getale aanwezig zijn. De startups komen zo in aanraking met potentiële partners en financiers.

Per event worden er vijf slots van 90 seconden aangeboden. Voor het komende event op 24 september is het eerste slot ingevuld door Mobymedia, een startup die zich bezighoudt met mobiel adverteren. Er zijn nog slots open, geïnteresseerde startups kunnen zich via Raimo van der Klein aanmelden voor 90sec: raimo[AT]mobilista.nl of via 06-411 711 16.

90sec past binnen de missie van Mobile Monday om mensen en ideeën te verbinden en de ontwikkeling van de mobiele industrie te stimuleren, aangezien het startups de mogelijkheid biedt bekendheid te geven aan slimme en baanbrekende initiatieven.

Volledig persbericht

posted by Marc Fonteijn | tags: , , , , , | Post to Twitter tweet this
Bookmark and Share

Comment (1)

  1. […] – Extra programma onderdeel Er is een kort en krachtig programma onderdeel bij gekomen: 90secs. Dit is een platform voor mobiele startups, die in 90 seconden hun initiatief kunnen pitchen aan het publiek. Er is nog één slot open, heb je interesse neem dan contact op met raimo@mobilista.nl. Meer info. […]

Lineup upcoming event

Recent Articles

We reached our destination

27 April 2011

Program for #momoams 20

25 March 2011

Introducing Tim Heineke

24 March 2011

Introducing Brian Whitman

15 March 2011

Introducing Duncan Stutterheim

10 March 2011